Scroll Top
cacao

Op zondag 11 augustus nodigen wij je uit voor een bijzondere cacao ceremonie, begeleid door de getalenteerde Eve van Evensong. Tijdens deze ceremonie zal Eve live muziek maken en zingen, wat zorgt voor een unieke en diepe ervaring.

Wat is een cacao ceremonie?

Een cacao ceremonie is een oude traditie die teruggaat tot de tijd van de Maya’s en Azteken. Zij gebruikten pure cacao al duizenden jaren voor spirituele, medicinale en ceremoniële doeleinden. Tijdens de ceremonie drinken we pure cacao om een diepe verbinding te maken met ons hart en onze innerlijke wijsheid. Het helpt ons liefdevolle energie te voelen en contact te maken met onze intuïtie.

Voordelen van de cacao ceremonie

De cacao ceremonie biedt vele voordelen:

Verbinding en liefde: Cacao verhoogt je vibratie en laat je onvoorwaardelijke liefde voelen voor jezelf en anderen. Dit bevordert emotionele integratie en verbinding met jezelf en anderen.
Vreugde en vrede: Veel deelnemers ervaren een diep gevoel van vreugde en vrede, een connectie met iets compleets.
Inzichten en inspiratie: Je zult merken dat je meer in het nu bent, kalm en gegrond. De ceremonie kan ook nieuwe inzichten en inspiratie brengen.
Geen psychedelische effecten: In tegenstelling tot wat sommigen misschien denken, heeft cacao geen psychedelische effecten. Je kunt gewoon deelnemen aan het verkeer en je dagelijkse activiteiten na de ceremonie.

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze zachte en liefdevolle ceremonie zorgt Eve voor een bijzondere sfeer met haar prachtige live muziek en zang. Het is een echt cadeau voor jezelf, om liefdevoller en completer weer in het leven te stappen na de ceremonie. Je zult je verbonden voelen met je hart en een diep gevoel van vrede ervaren.

Praktische informatie:

Datum: Zondag 11 augustus
Tijd: 13:00-16:00
Prijs: €45.-

Wij kijken ernaar uit om deze bijzondere ervaring met je te delen. Meld je vandaag nog aan en ontdek de kracht van pure cacao!

Eve & Stéphanie

Een opmerking achterlaten


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.