Scroll Top
Zonnebloem

Ik blik terug op een zeer geslaagde zomer yogaretraite, zaterdag 24 juni 2023. Net als de Lente retraite in maart van dit jaar, vond ook deze retraite plaats op Buitengoed de Uylenburg. Het weer deze dag ging hand in hand met het thema – lees; we hadden prachtig weer – en ook de lunch was super verzorgd. Én, het allerbelangrijkste, de super lieve, gemotiveerde en enthousiaste deelnemers.

Natuurlijk mag ik ook Eve van Evensong niet vergeten. Zij sloot deze dag af met haar hartverwarmende muziek.

Zomer seizoen/#zomerme

De tekst gaat door onder de foto’s.

Het is zomer!

De langste dag (21 juni) van het jaar wordt ook wel de zonnewende genoemd en luidt de zomer in. Van alle seizoenen is de zomer het meest yang; de natuur is tot volle bloei gekomen, de dagen zijn lang en het kan behoorlijk warm zijn. Je hebt misschien gemerkt dat mensen meer naar buiten gericht zijn en letterlijk ook meer buiten zijn. Iedereen laat zich meer zien en horen. Een aanstekelijk en actieve energie, maar je kan ook makkelijker overprikkeld raken in dit seizoen dus een yin les kan erg prettig zijn om naar binnen te keren en tot rust te komen.

Hoe hebben de deelnemers deze dag ervaren?

“Het was een heerlijke dag. Ik heb van alles genoten. Yoga, lunch, mantra’s, concert, locatie, omgeving en de groep. Hartelijk dank en graag tot een volgende keer.” ~Thea~

“Wij vonden het super fijn. Zeer genoten van deze dag.” ~Marianne en Maaike~

“Dankjewel voor deze fijne yogadag. De lunch was erg goed verzorgd en lekker!” ~Wilma~

*Wil je meedoen met de volgende eendaagse retraite? Je kan je opgeven via het contactformulier.

Een opmerking achterlaten


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.